Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Overzetdak laten plaatsen in de regio Antwerpen?

Renovatiebedrijf Focus heeft met meer dan 15 jaar ervaring de vakkennis in huis om uw dakrenovatie project in goede banen te leiden.
Metalen dakbedekking, d ideale oplossing.

Uw dak is aan renovatie toe? Met metalen dakbedekking lossen wij al uw dakproblemen op. Wij komen graag ter plaatse in de omgeving van Antwerpen.

Overzetdak

Op uw huidige dak leggen we gewoon een overzetdak. In Antwerpen en omgeving staan onze vakmannen meteen paraat.

Dak over dak

Een dakrenovatie zonder de typische bouwperikelen? Dat lukt: leg op uw oude dak een nieuwe metalen dakbedekking. In Antwerpen en omgeving vertrouwt u daarvoor op Renovatiebedrijf Focus

Dakrenovatie

Voor uw dakrenovatie kan u op Renovatiebedrijf Focus rekenen, of het nu gaat oven een nieuw overzetdak, metalen dakbedekking of een totaal dakrenovatie, onze vakmannen helpen u graag verder.
Specialiteiten

Een overzetdak: in Antwerpen legt Renovatiebedrijf Focus het.

De leeftijd van uw woning leest u af aan haar dak. Na tientallen jaren in weer en wind, heeft dat een facelift nodig. Maar u ziet op tegen de verbouwingswerken.

Goed nieuws: Renovatiebedrijf Focus klaart de klus zonder grote afbraakwerken. Op uw huidige dak leggen we gewoon een overzetdak. In Antwerpen en omgeving staan onze vakmannen meteen paraat.

Stevigheid met een overzetdak in Antwerpen

Een overzetdak is de kers op de taart voor uw woning. Hiermee geeft u ze haar stevigheid en uitstraling terug. En dat in de kortste tijd en met een minimum aan verbouwingswerken.

Een overzetdak in Antwerpen laten leggen? Vertrouw dan op Renovatiebedrijf Focus. Uw dak voldoet dan aan deze troeven:

stormvast: de dakpanelen zijn van staal, met zijkanten van aluminium en zink. En dragen dertig jaar fabrieksgarantie. Ze worden ook stevig bevestigd.

stijlvolle uitstraling: u kiest uit verschillende poedercoating-kleuren en uit uiteenlopende stijlen. Bijvoorbeeld de klassieke Alcotile of mediterrane Romatile.

thermische en akoestische isolatie: Reno@Home werkt altijd met dubbele pannen, die extra isoleren en het geluid weren.


Vakkundig geplaatst overzetdak in Antwerpen

Uw dak opnieuw bestand maken tegen een (wind)stootje? Renovatiewerken Focus plaatst snel en deskundig een overzetdak. In Antwerpen en omgeving vertrouwt u op onze ervaren, goed opgeleide vakmannen. Zij bekijken eerst ter plaatse de beste oplossing voor uw dak, en monteren die daarna vlekkeloos.

Meer informatie over een overzetdak in Antwerpen? Laat uw gegevens achter en een Renovatiebedrijf Focus-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op.
© 2012-2018 Renovatiebedrijf FOCUS
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Renovatiebedrijf FOCUS
Jachthoornlaan 32 A
2980 Zoersel
Tel.: +32 33448569
Contacteer ons